Pagina's

maandag 27 augustus 2012

Pushing the Limits - Katy McGarry


Pushing the Limits
Boek: Pushing the Limits
Release date: 2012
Vertaald: Nog niet vertaald in het Nederlands


Ik zal het aan niemand vertellen, Echo, Ik beloof het. Noah deed een krul achter mijn oor. Het is zo lang geleden dat iemand mij aanraakte op de manier dat hij het deed. Waarom moest het nou net Noah Hutchins zijn? Zijn donker bruine ogen gaan naar mijn bedekte armen. ‘Je hebt dit niet jezelf aangedaan of wel? Het is jou aangedaan?’ Niemand heeft mij ooit deze vraag gesteld. Ze staren. Ze fluisteren. Ze lachen. Maar ze hebben het nooit gevraagd.

Zo fout voor elkaar.. maar toch zo goed.

Niemand weet wat er is gebeurd de nacht dat Echo Emerson van een populair meisje met een sportieve vriend, verandere naar een outsider met enge littekens op haar armen. Zelfs Echo kan de hele waarheid over die verschrikkelijke nacht niet herinneren. Het enige dat ze weet is dat ze weer terug wil naar het normale leven. Maar dan komt Noach Hutchins, de ontzettend knappe, meisjes gebruikende eenzame jongen in zijn zwarte jack, in haar leven en veranderd alles. Echo’s leven veranderd in manieren wat ze nooit had verwacht. Ze zouden niets gemeen met elkaar moeten hebben. En met de geheimen die ze beiden dragen, zou bij elkaar zijn ook onmogelijk moeten zijn. Toch gaat de aantrekkingskracht tussen beide niet weg. En Echo moet zichzelf afvragen hoe ver ze haar limits wil pushen en wat ze over heeft voor die ene jongen die haar weer kan leren hoe ze moet lief hebben.


Op dit boek heb ik lang gewacht en ik moet zeggen dat het wachten het echt wel waard was. Wat een ontzettend emotioneel boek was dit zeg, heel heftig! Je raakt verliefd op de karakters, je wordt gefrustreerd door hen en voor hen, je ziet liefde en verdriet en onmacht over wat hen beide wordt aangedaan. Kortom het is een emotionele achtbaan. Je leest het verhaal vanuit de kanten van Noah en Echo en ik vind dat in dit boek heel goed gekozen. Zo kom je over beide hoofdpersonen meer te weten en snap je ze beter. Noah en Echo leren beiden hoe ze aan zichzelf moeten werken, maar ook hoe ze elkaar moeten vertrouwen. Ze zijn allebei erg slim, maar heel voorzichtig. Je leest over al hun problemen en hoe ze daar mee omgaan. Het was echt geweldig om te lezen hoe zij groeiden in het verhaal. Het verhaal is echt heel goed, je zag het allemaal niet aankomen en daardoor bleef het spannend. Daarnaast was het een heel emotioneel verhaal en Katy Mcgarry weet precies hoe ze alles moet verwoorden. De spanning tussen de twee hoofdpersonen was om te snijden en ik hou echt van een goed romantisch verhaal. Dat was dit zeker! Het verhaal van Echo is echt hartverscheurend en ik moest met sommige delen ook echt huilen! Noah’s verhaal is heel anders dan die van Echo, maar ook zijn verhaal is mooi om te lezen. Het enige wat ik nog wil zeggen is dat je echt alles moet laten vallen om dit boek te gaan lezen!

1 opmerking: